Svajingas pajūrio vasarnamis su vaizdu į Viduržemio vandenyną

Dreamy Seaside Summer House Overlooking Mediterranean Ocean

pajūris-vasarnamis-vidinis kiemas



„Sosters“ tyrimas yra atsakingas už šio nuostabaus pajūrio vasarnamio, esančio Kosta Bravoje, Katalonijos pajūrio regione, šiaurės rytų Ispanijoje, atnaujinimą. Namo savininkas norėjo, kad jų namai būtų vieta, į kurią jie galėtų laisvai įeiti ir išeiti. Jis turėjo būti ypač patogus ir erdvus, kad galėtų linksminti šeimą ir draugus. Architektai integravo stumdomas duris, kad pripildytų namus šviesos ir sukurtų vidaus ir lauko ryšį. Viena iš labiausiai kviečiančių šio namo savybių ir didžiausias savininko noras buvo pertvarkyti miegamojo terasą. Jie norėjo, kad būtų galima įeiti ir išvažiuoti niekam nematant, kada yra svečių.

pajūris-vasarnamis-vidinis kiemas

Aukščiau: Paplūdimio name yra kelios terasos ir lygiai su vaizdu į jūrą. Šioje terasoje, šalia svetainės, projekto komanda sukūrė pilną lauko poilsio erdvę su sofa, foteliais, žurnaliniu stalu, kilimais ir pufu.



pajūris-vasara-svetainė

Ką mes mėgstame: Šis pajūrio vasarnamis gali pasigirti gražia renovacija, skatinančia gyventi lauke. Ši nuolat linksminanti svečius projekto komanda atliko nuostabų darbą kurdama atviras ir patogias gyvenamąsias patalpas. Mes ypač mėgstame tai, ką jie padarė su pagrindiniu miegamuoju, o tai buvo nepraktiška prieš renovaciją. Dabar jis išeina į privačią terasą, iš kurios atsiveria miško vaizdai. Tai naujas vonios kambarys, nors ir nedidelis, tačiau patogus ir funkcionalus.

Pasakyk mums: Kokios šio atnaujinimo projekto detalės jus labiausiai įkvėpė ir kodėl toliau pateiktose pastabose!



paplūdimys-namas-svetainė

Aukščiau: Interjero palete dizaineriai naudojo tas pačias smėlio spalvas visam namui ir mikrocementinėms grindims. Šis nuoseklumas padeda sukurti vienybę visose gyvenamosiose patalpose.

pliažas-namas-valgomasis

Aukščiau: Dizaineris siekė sukurti atsitiktinę gyvenamojo ploto estetiką, dekoruoti baldais, kurie šiek tiek atvėsintų orą. Namo savininkas pirmenybę teikė klasikinei išvaizdai - sofoms ir foteliui su atlošu. Taigi, valgomajame atsipalaidavo pluoštinės sėdynės.

pajūris-vasara-virtuvė

turėjau 5 dolerius mano mama

Aukščiau: Atviro išplanavimo paplūdimio stiliaus virtuvė siūlo ramią atmosferą su mikrocementinėmis grindimis ir medinėmis lubų sijomis. Geriausia apie šią virtuvę yra ta, kad iš jos atsiveria žvejų kaimelio, kuriame yra namas, vaizdas.

pajūris-vasara-miegamasis

Aukščiau: Miegamajame yra medžio ir smėlio spalvų paletė. Prieš renovaciją šis miegamasis buvo daug uždaresnis. Nauji langai padeda pasinaudoti vaizdais. Medinis galvūgalis tęsiasi nuo sienos. Atrodo, kad kartu su medinėmis lubų sijomis namą iškelia į mišką.

paplūdimio namas-miegamasis

Aukščiau: Natūralaus ąžuolo medžio galvūgalis nuo sienos iki sienos palaiko rėmus ir integruoja naktinį stalą. Pagal architekto suprojektuotą dizainą erdvė tampa patogesnė.

paplūdimys-namas-vonios kambarys

Aukščiau: Remonto metu buvo sukurtas nedidelis vonios kambarys. Tiek sienos, tiek kriauklė yra mikrocementinės, suderintos su likusiais namais. Lentynos pagamintos iš medžio.

paplūdimys-namas-vidinis kiemas

Aukščiau: Atpalaiduojančioje lauko valgomojo erdvėje yra laimėtas derinys: lauko medinis stalas ir bambuko kėdės. Balta staltiesė su mėlynomis juostelėmis suteikia jūrinį ir vasarišką atspalvį.

paplūdimys-namas-vidinis kiemas

Aukščiau: Begoña ir Berta Garrido, kilę iš „Sosters“ tyrimas , yra atsakingi už šį paplūdimio namo projektą.

Nuotraukos: Pepa Oromí už Baldai

vietos taupymo idėjos virtuvei

Jūs skaitote straipsnį, kurį kuravo: https://onekindesign.com/