„Eichler“ namai San Franciske gauna ryškų ir erdvų atnaujinimą

Eichler Home San Francisco Gets Bright

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-01-1 Kindesign“



Ką tik gavome dar vieną pasakišką projektą iš Klopfo architektūra renovuoto dviejų aukštų „Eichler“ namo, pastatyto 1962 m., esančio ant kalvos, Deimantinių aukštumų rajone, San Franciske, Kalifornijoje . Klientai turėjo savo naujojo kiemo namo viziją, kurią išsamiai išsakė kartu su architektais. Jie norėjo šviesių ir erdvių erdvių su vaizdiniais netikėtumais, sustiprindami „Eichler“ liaudies kalbą ir sukurdami vientisą ryšį tarp vidaus ir lauko. Dizainas turėjo atitikti jų „šiuolaikinio gyvenimo“ gyvenimo būdo poreikius. Norint atnaujinti šį namą šiuolaikišku, aukštesnio lygio namu, reikėjo atlikti keletą pakeitimų. Tačiau klientai mėgo savo „Eichler“ stiliaus įklotą ir norėjo gerbti namo istoriją, kuriai reikėjo išsaugoti kelis elementus.

Raudonmedžio dailylentės, stiklo sienos, kurios skverbiasi į aplinkinius vaizdus, ​​ir atvirumas kiemui pagrindiniame lygyje. Architektai pašalino medines malksnas, apklijuotas namo išoriniu fasadu, išdarinėdamas mažą pagrindinį vonios kambarį ir spintą, nugriovė sienas, supančias virtuvės virtuvę. Cinko sienų plokštės vidiniame kieme, kuri buvo vizualinės staigmenos, kurios paprašė namo savininkai, dalis, ištiesia sieną antrame lygyje ir tęsiasi pro plačius stiklinius langus į namo vidų. Tai buvo pagerbimas vieno namo savininko tėvui, kuris pastatė firmą, kuri parduoda ir montuoja komercines statybines medžiagas.

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-02-1 Kindesign“



Nuo pat pradžių namų savininkai pageidavo, kad visuose interjeruose būtų daugybė įvairių variantų. Užsakant „Benchmarc“ medžio apdirbimo darbus, vonios, svetainės ir valgomojo sienose ant sienų buvo sumontuotos pagal užsakymą suprojektuotos ir pastatytos kreditinės. Jie taip pat sukūrė raudonmedžio ir baltos spintelės sieną, kuri prasideda virtuvėje ir tęsiasi iki pat šeimos kambario, sukurdama harmoniją per erdves. Spintelė kartu su naujai sutvarkytu, atviru vidiniu kiemu padeda sukurti atviresnį ir erdvesnį, ypač atvirą ir erdvų pojūtį. Stalviršiai buvo suprojektuoti dviem coliais aukštesni ir buvo pridėta krioklio sala, kuri padėtų dar labiau padidinti srautą.

SUSIJEDS: Įspūdinga Eichlerio įkvėpta namų renovacija Kalifornijoje

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-03-1 Kindesign“



Papildoma kvadratūra buvo gauta pašalinant nebereikalingus daiktus ir erdves, tokias kaip kaminas, mechaninė spinta ir ketvirtasis miegamasis. Tai padėjo sukurti bendrą erdvumo pojūtį ir pagerintą funkcionalumą. Prieš renovaciją namuose atrodė, kad kelios mažesnės erdvės, kurios buvo uždarytos viena nuo kitos, atnaujinus, namuose jautėsi prabangiau ir didingiau.

kaip sulaukti priežiūros reakcijos feisbuke

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-04-1 Kindesign“

Architektai naudojo originalius architektų brėžinius, kad surinktų idėjų, kaip atkurti fasadą, kad sukurtų žvalesnę, atnaujintą estetiką. Balkonų medienos malksnos buvo pašalintos, o jų vietoje lygus tinkas suteikia švaresnę išvaizdą. Likusi išorinio fasado dalis buvo pakeista nauja vertikalia „Kayu Batu“ dailylentėmis. Kuriant vidaus ir lauko ryšį, ši medžiaga patenka į interjerą, pritaikoma valgomajame ir pagrindinėje spintelėje.

SUSIJEDS: 'Eichler' namų pertvarkymas Kalifornijoje yra spinduliuojančios erdvės

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-05-1 Kindesign“

kaip naudoti naują snapchat atnaujinimą

Ką mes mėgstame: Puikiai pritaikę šio „Eichler“ namo stilių, namų savininkai turi švarią, minimalią estetiką, kurioje nėra netvarkos, tačiau užpildyta kruopščiai išdėstytais meno kūriniais ir įnoringais kolekcionuojamais daiktais. Baltos sienos, demonstruojančios šilto raudonmedžio ir sodrios pilkos spalvos foną, yra apšviestos natūralia šviesa, kuri jaučiasi ir elegantiška, ir jauki.

Skaitytojai, pasidalykite su mumis savo mintimis apie šį „Eichler“ namų pertvarkymą toliau pateiktose pastabose!

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-06-1 Kindesign“

Itališkos grindų plytelės pilkos spalvos atspalvyje primena tipiškas „Eichler“ betonines grindis ir puikiai veikia su naujuoju spinduliuojančiu šildymu. Kadaise mechaninė patalpa prie virtuvės buvo atnaujinta į erdvią skalbyklą, kuri iš pradžių užimdavo vietą koridoriuje.

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-07-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-08-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-09-1 Kindesign“

SUSIJEDS: Šviesus šimtmečio vidurio modernus virsmas Kalifornijoje

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-10-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-13-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-15-1 Kindesign“

Pasak architektų, „gaminius ir dizainą atliekantys metaliniai darbai pagamino ir sumontavo nestandartinius cinko turėklus“.

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-11-1 Kindesign“

Du mažesni miegamieji buvo sujungti, kad būtų sukurtas erdvus ir šviesus pagrindinis miegamojo liukso numeris, apimantis atvirą spintelę / rūbinę už lovos. Projektavimo komanda taip pat padarė išvadą, „kad židinys ir masyvi kamino dūmtraukiai užėmė vertingą erdvę ir juos galima pertvarkyti į televizoriaus kampą pagrindiniame lygyje ir leisti įrengti didesnį pagrindinį vonios kambarį aukščiau“.

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-12-1 Kindesign“

SUSIJEDS: „Double Gable Eichler“ pertvarkymas, sukurtas „Klopf Architecture“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-14-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-16-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-17-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-18-1 Kindesign“

Tamsios bronzinės anoduotos „Fleetwood“ durys ir langai dar labiau sustiprina „komercinių“ medžiagų, kurios buvo panaudotos šiame „Eichler“ projekte, naudojimą.

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-19-1 Kindesign“

San Francisko „Eichler Remodel-Klopf Architecture-20-1 Kindesign“

priekinio verandos kalėdinio dekoro idėjos

Nuotraukos: © 2015 Mariko Reed