Svečių namai Kolorado kalnuose iš dalies palaidoti jo kraštovaizdyje

Guest House Colorado Rockies Partially Buried Into Its Landscape

kalnų-svečių namai-gluck-architects-01-1-kindesign



Viskas, kas nėra įprasta, šie svečių namai, kuriuos sukūrė Gluck + architektai yra ne tik integruoti, bet pabrėžia savo nesugadintą tvirtą kraštovaizdį nuostabiuose Kolorado uolų kalnuose. Šį aptakų įklotą sudaro 2 850 kvadratinių pėdų gyvenamasis plotas, jame yra dvi susikertančios juostos formos, viena konsolinė virš kitos. Sukurdami aukštesnį kiemą, svečių namai sujungiami su pagrindine gyvenamąja vieta, formuojant vieną šeimos susibūrimo vietą. Viena vertikali namo ašis skirta privačioms gyvenamosioms patalpoms, trims miegamiesiems ir garažui. Kitoje vertikalioje ašyje yra pagrindiniai gyvenamieji plotai: svetainė, virtuvė ir valgomasis. Stogo plokštumos imituoja vietines kalnų pievas, kurios padeda užgožti būstą nuo važiuojamosios kelio dalies. Jie taip pat padeda suformuoti privatų, nuskendusį kiemą, kuriame svečiai galėtų mėgautis.



kalnų-svečių namai-gluck-architects-02-1-kindesign

Yra keletas žalio stogo konstrukcijos privalumų, įskaitant: kruopštų pastato gaubto apšiltinimą ir pagrindinių namų vaizdų išryškinimą. „Clerestory“ langai įrėmina interjerą, apšviečia erdvę natūralia šviesa ir siūlo panoraminius vaizdus. Į šio namo dizainą taip pat buvo integruoti tvarūs veiksniai. Tai apima storą saulės sieną, kuri padeda atskirti aptarnaujančią konstrukcijos pusę nuo kiemo, tuo pačiu suteikiant papildomą vietą automobiliams, sandėliavimui ir saulės energijos rinkimui. Saulės energija naudojama šildant baseiną, SPA ir grindis (spinduliuojanti šiluma). Rezidencijoje yra integruoti jutikliai ir išmaniosios technologijos, siekiant dar labiau pagerinti saulės derliaus nuėmimą. Kasmet šio namo energijos suvartojama trisdešimt dviem procentais mažiau nei vidutiniškai namuose.



kalnų-svečių namai-gluck-architects-03-1-kindesign

Aukščiau: „Cor-ten“ plieninė ir cementinė lentų atraminė sienelė apgaubia vieną saulės kiemo pusę, kita vertus, šalia pagrindinės gyvenamosios erdvės sudaro nuskendusį kiemą. Ši erdvė siūlo privatumą tiek vidaus, tiek lauko erdvėms nuo pagrindinio kelio. Jame taip pat demonstruojama ugnies duobė ir rankiniu būdu ištraukiamas filmo ekranas.

virtuvės metro plytelių backsplash vaizdai

kalnų-svečių namai-gluck-architects-04-1-kindesign



Ką mes mėgstame: Šiuose nuostabiuose svečių namuose yra keletas puikių savybių, dėl kurių jie yra originalūs. Iš dalies palaidotas kraštovaizdyje, jis ne tik padeda išlaikyti namus gerai izoliuotus, bet ir pasižymi puikia estetika. Iš pažiūros įsiliejanti į savo aplinką, tai yra paprastas, kuklus dizainas, tačiau meistriškai sukurtas. Plati stiklo sienos padeda sukurti sklandų vidaus ir lauko ryšį, o privatus kiemas pagerina gyvenamąsias erdves. Fantastiškas dizainas ... kada galime ateiti aplankyti?

kaip pašalinti pranešimus iš "Google Chrome"

Skaitytojai, kokios jūsų mintys apie šiuos namus, ar norėtumėte čia būti svečiu? Ar yra kažkas, ką norėtumėte pamatyti kitaip suprojektuotą? Prašome palikti mums savo atsiliepimą toliau pateiktose pastabose.

kalnų-svečių namai-gluck-architects-05-1-kindesign

SUSIJEDS: LEED Platinum New Mexico traukiasi pusiau palaidotas dykumos reljefe

kalnų-svečių namai-gluck-architects-06-1-kindesign

kalnų-svečių namai-gluck-architects-07-1-kindesign

SUSIJEDS: Dviejų aukštų bulgarų namai iš dalies palaidoti kalvos šlaite

kalnų-svečių namai-gluck-architects-08-1-kindesign

kalnų-svečių namai-gluck-architects-09-1-kindesign

SUSIJEDS: Uolos namas palaidotas kalne prie Granados pakrantės

spintelė tarp skalbyklės ir džiovyklos

kalnų-svečių namai-gluck-architects-10-1-kindesign

kalnų-svečių namai-gluck-architects-11-1-kindesign

SUSIJEDS: Pusiau palaidotas namas yra pilnas unikalių detalių

kalnų-svečių namai-gluck-architects-12-1-kindesign

Nuotraukos: „Gluck +“ sutikimas

kalnų-svečių namai-gluck-architects-13-1-kindesign

kalnų-svečių namai-gluck-architects-14-1-kindesign