Šviesus Masačusetso namų atnaujinimas skatina šeimos artumą

Luminous Update Massachusetts Home Encourages Family Intimacy

„Meadow View Residence-LDa Architects-01-1 Kindesign“



Atnaujintas namas Hinghame, Masačusetse, „Meadow View Residence“ LDa architektai patenkina penkių asmenų šeimos gyvenimo poreikius, kad padėtų dar labiau padidinti jų „kartu“ laiką. Architektai buvo įpareigoti keletą kartų atnaujinti šį 5500 kvadratinių pėdų, penkių miegamųjų namą, tuo pačiu maksimaliai padidindami ryšį tarp vešlaus, saulės apšviesto kiemo ir vidaus gyvenamųjų patalpų. Atnaujintose erdvėse yra vietos, kuriose šeima praleidžia didžiąją laiko dalį, virtuvė, pusryčių kampelis ir šeimos kambarys. Pagrindiniame vonios kambaryje taip pat buvo atliktas kapitalinis remontas, ir kodėl gi ne, suaugusiesiems reikia ypatingos asmeninės erdvės, kuria jie galėtų tikėtis mėgautis ... naujoji vonia su vonia po įtemptos dienos atrodo gana atpalaiduojanti! Namų savininkai glaudžiai bendradarbiavo su projektavimo komanda, kad padėtų suasmeninti savo erdves, pridedant rafinuoto stiliaus. Atnaujintos erdvės nėra tikslios, tačiau kiekviena ilgaamžė, joje užpilta neutralia medžiagų ir tekstūrų palete, perteikiančia šeimos asmeninius interesus ir stilių.

„Meadow View Residence-LDa Architects-02-1 Kindesign“

antžeminis baseinas su sūkurine vonia ir deniu

Krioklio virtuvės saloje yra baltas Caeserstone kvarcas, kurio storis yra trys coliai ir jame yra baro kėdžių kėdės, kurias sukūrė Normanas Cherneris. čia . Salos ilgis siekia 14–1 / 2, o plotis - 4–1 / 2, gausu erdvės maisto ruošimui ir pramogoms. Spintelių siena už salos atskleidžia sandėliukų duris, kurios atsiveria daugybei funkcinių saugyklų. Salos priekis suteikia patogią prieigą prie šaldytuvo durų, taip pat antrą orkaitę ir mikrobangų krosnelės stalčių. Virtuvę suprojektavo „Venegas and Company“, spintelėms naudodama baltą ąžuolą su šepečiu dažytų dažų danga šiltoje pilkoje alvoje.



SUSIJEDS: Šiuolaikinis pelerinio stiliaus namo atnaujinimas Bostone

„Meadow View Residence-LDa Architects-003-1 Kindesign“

Ką mes mėgstame: Šviesos kupinas interjeras ir nepaprastas virsmas, skatinantis šeimos santarvę, paverčia šį renovacijos projektą sėkmingu. Kadangi ši šeima darbui gyveno keliose vietose visame pasaulyje, tai yra jų pirmasis tikras bendras namas, kuris nėra nuomojamas turtas. Tai turi tikrą vietos jausmą, dėl kurio šie įspūdingi šeimos namai pirmą kartą taps daugelį metų! Ką manote apie šį renovacijos projektą?



„Meadow View Residence-LDa Architects-04-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-05-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-06-1 Kindesign“

Perimetro stalviršiuose yra juodo Okite kvarco, kuris puikiai kontrastuoja su baltuoju kvarcu saloje. Backsplash yra poliruota balta mozaikinė plytelė, suteikianti gražų kontrastą su stalviršiu.

„Meadow View Residence-LDa Architects-07-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-08-1 Kindesign“

Pusryčių užkandis suteikia jaukią erdvę mėgautis neformaliais šeimos patiekalais, atsiveria vaizdas į galinį denį ir vešliai sutvarkytą kiemą. Transominiai langai buvo integruoti į maketą, kad į erdvę patektų natūrali šviesa. Pagal specialiai suprojektuotas pokylių sėdynes yra vieta po sėdynėmis, o pakelti atlošai padeda talpinti radiatorių. Valgomojo erdvė buvo apstatyta klasikinėmis detalėmis, įskaitant Eero Saarineno ovalo formos valgomojo stalą, fotelius Normanas Černeris ir George'o Nelsono burbulo lempos „Criss Cross“ pakabukas, pakabintas virš stalo, kurio šaltinis yra čia .

„Meadow View Residence-LDa Architects-09-1 Kindesign“

ar Danielis Craigas vėl bus jamesas

Raudonos stumdomos svirno durys suteikia lengvą būdą uždaryti virtuvę nuo šeimos kambario, kai linksminasi svečiai.

„Meadow View Residence-LDa Architects-10-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-11-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-12-1 Kindesign“

Ši baro stotis yra patogioje vietoje tarp virtuvės ir valgomojo zonos su vyno šaldytuvu ir kriaukle.

„Meadow View Residence-LDa Architects-13-1 Kindesign“

kaip gauti papūgą minecraft

Viršutiniame pagrindiniame vonios kambaryje yra rami aplinka su atskirai stovinčia vonia, įsitaisiusia ant baltų akmenukų plytelių. Plūduriuojančios spintelės yra dekoruotos kalkutos marmuru su odine apdaila, kuri pasižymi intensyvia tekstūra ir natūralia estetika.

„Meadow View Residence-LDa Architects-14-1 Kindesign“

„Meadow View Residence-LDa Architects-15-1 Kindesign“

Nuotraukos: Seano Litchfieldo fotografija