Praia do Felix paplūdimio namas Brazilijos miške

Praia Do Felix Beach House Brazilian Forest



Kadangi šio projekto pradinė koncepcija „Praia do Felix Beach House“ buvo traktuojama kaip „atvejis“, kuris turi būti dislokuotas tose vietovėse, kur yra labai ribotas gamtos išsaugojimas Serra do Mar (Praia do Felix, Brazilija) šlaite. Sukūrė architektūros firma Vidalas ir Sant’Anna buvo išsaugotos maksimalios aplinkos sąlygos, naudojant visiškos mimikos su gamta principą, kurio negalima suvokti išoriškai.



valgomojo stalo papuošimas vakarienei

Projekte pasirenkamos cirkuliacijos, atliekamos išoriniais laiptais, ir atskiriamos socialinės ir tarnybinės, esančios per šlaitą, nuo intymios zonos, esančios palei šlaitą po žeme. Labai lengva, iš sertifikuoto medžio ir stiklo pagaminta rezidencija tyrinėja mažus ir minimalius kambarius, kad patenkintų programinius poreikius, neprarandant tvarumo jausmo.

Trys miegamieji, du vonios kambariai, šeima ir svetainė, svečių vonios kambarys, virtuvė, aptarnavimo zona ir erdvi terasa. Namas su 1668 kvadratinių pėdų (155 kvadratinių metrų) užstatytu plotu yra išdėstytas atsižvelgiant į dirvožemio ir originalios žemės kontūrus išsaugančias savybes augmenija. Esant kryžminiam vėdinimui ir oro kameroms ant stogų / denių, užtikrinamas aplinkos komfortas, nereikalaujant įrangos pusiausvyrai palaikyti. Darbų atlikimo nelankstumas užtikrino savininkų įsipareigojimą išsaugoti ir išsaugoti teritoriją. Šiandien namas yra žinomas tarp Praia do Felix gyventojų, nors ir nepastebėtas tankioje miško vietoje.



„Praia do Felix-19-1 Kind Design“



„Praia do Felix Beach House-1 Kindesign“

klanų pavadinimai klanų susidūrimui

dažų idėjos pagrindiniams miegamiesiems

Nuotraukos: Franas Parente