Ranch stiliaus namai transformuoti į dinamišką erdvę energingai šeimai

Ranch Style Home Transformed Into Dynamic Space

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-01-1 Kindesign“



kaip gauti facebook priežiūros reakciją

„John Lum Architecture“ atlikus išsamią rančos stiliaus namų renovaciją buvo atliktas labai neveikiantis grindų planas ir pertvarkyta, kad būtų galima patenkinti Marino apskrityje gyvenančią šeimą. Kalifornijoje . Dabar interjero išplanavimas yra atviras ir erdvus, puikiai tinkantis šešių asmenų šeimai su dideliu šunimi. Esminis šio projekto pakeitimas buvo pagrindinio įėjimo į namus perkėlimas. Dabar jis yra šalia garažo, užuot įvažiavęs per garažą, arba pro sodo laiptus, vedančius aplink nuožulnų priekinį kiemą. Šviečianti nauja stiklinė prieškambaris vilioja svečius viduje su pavėsine po atviru dangumi. Prie šios erdvės jungiasi esamas purvo kambarys, leidžiantis vaikams nusimesti visą savo sporto įrangą ir kuprines.



„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-02-1 Kindesign“

Buvo išgriautos sienos, kurios anksčiau uždarė svetainės ir valgomojo zoną nuo virtuvės ir šeimos kambario, kad sukurtų platų puikų kambarį. Atvira ir erdvi virtuvė gauna natūralų apšvietimą iš viršaus, nes į lubas integruotas nedidelis stoglangis. Virtuvė atsiveria į padidintą šeimos kambarį, leidžiantį lengvai tekėti tarp erdvių. Langai nuo grindų iki lubų rančos stiliaus namus apšviečia natūralia šviesa ir suteikia neprilygstamą Tamalpais kalno vaizdą.



„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-03-1 Kindesign“

Ką mes mėgstame: Šis spinduliuojantis rančos stiliaus namas siūlo atvirą ir erdvų grindų planą su švariomis linijomis ir be jokių rūpesčių medžiagomis ir apdaila, puikiai tinkančia šeimos gyvenimui. Platus langas padeda užfiksuoti gražią miškingą vietą ir kalnų vaizdus iš tolo. Gražus denis prie gyvenamosios zonos suteikia papildomos erdvės šiai didelei šeimai ir skatina gyventi lauke bei žaisti.

Skaitytojai, kokios jūsų mintys apie šį namo atnaujinimą? Ar jums patinka tai, ką padarė architektai, ar darytumėte ką nors kitaip? Praneškite mums!



„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-04-1 Kindesign“

SUSIJEDS: Atnaujinti Edvardo namai su amžiaus vidurio skandinavų interjeru

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-05-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-06-1 Kindesign“

„Oficialus valgomasis buvo sutelktas ties namo„ pirštu “, pateisinant šio kitaip tiesių namų teleskopinių stumdomų durų ir pakeltų lubų lenkimą, pabrėžia įspūdingą ašinį vaizdą iš šios erdvės“, - teigia architektai. Iš šios erdvės buvo išplėstas denis, leidžiantis pavalgyti al fresco. Priekinis kiemas dabar yra labiau tinkamas naudoti ir tapo aktyvia keturių berniukų žaidimų erdve.

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-07-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-08-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-09-1 Kindesign“

SUSIJEDS: Šiuolaikiškas namelis Šiaurės Kalifornijos miške

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-10-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-11-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-12-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-13-1 Kindesign“

SUSIJEDS: nuostabi šiuolaikinės architektūros studija San Franciske

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-14-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-15-1 Kindesign“

Architektai sukūrė du atskirus namų biurus, vieną vyrui prie pat svetainės, kitą - virtuvėje. Šis patogus mažas kampelis buvo sukurtas žmonai ir gali būti naudojamas kaip vaikų darbo vieta.

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-16-1 Kindesign“

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-17-1 Kindesign“

Pagrindiniame miegamojo liukso numeryje buvo atliktas kapitalinis remontas, pridėjus erdvų dušo kambario dušą, iš kurio atsiveria žavingi vaizdai. Dėl biudžeto apribojimų visos likusios erdvės (vaikų miegamieji ir poilsio kambarys) buvo kruopščiai pertvarkytos siekiant taupyti sienas.

„Ranch-Style Home“ - „John Lum Architecture-18-1 Kindesign“

'Išorinis architektūrinis stilius atitinka originalų rančos stilių, atsižvelgiant į kliento norą išlaikyti ramią išorę (atsižvelgiant į biudžetą), kuri atitinka klasikinę Marino apygardos atmosferą', - teigia architektai.

Nuotraukos: Paulas Dyeris