Ar „Facebook“ ištrina neaktyvias paskyras: kiek laiko galite likti neaktyvūs platformoje?

Technology News/does Facebook Delete Inactive Accounts

kiek žiedų turi jr smithas

„Facebook“ yra viena didžiausių socialinių tinklų platformų ir turi daugiau nei 2 milijardus aktyvių vartotojų kas mėnesį. Tai ne tik jaunimo, bet ir vyresnių kartų socialinių tinklų paslauga. Žmonės šia paslauga naudojasi nuolatiniam bendravimui ir virtualiam pasauliui atnaujinti. Tačiau naudotojų naudojimas gali skirtis, ir savaime suprantama, kad tam tikri žmonės šia paslauga naudosis rečiau nei kiti.



Tai gali būti dėl laiko apribojimų ar kitų priežasčių. Tai taip pat gali būti didžiulis blaškymasis tam tikriems vartotojams, kurie gali norėti pailsėti nuo socialinių tinklų paslaugos. Tačiau prieš svarstydami tai padaryti, galite pagalvoti, ar „Facebook“ ištrins jūsų profilį dėl riboto naudojimo ar neveikimo.



Taip pat skaitykite | „WhatsApp“ siūlo kredito, pensijų ir draudimo paslaugas Indijos vartotojams

Ar „Facebook“ ištrina neaktyvias paskyras?

Jei norite pailsėti nuo „Facebook“ ar apriboti naudojimąsi platforma, nereikia jaudintis dėl paskyros ištrynimo. Socialinių tinklų svetainė neišjungia ir neištrina vartotojų profilių, nebent procesą inicijuoja vartotojas. Vienintelė situacija, kai įmonė gali išjungti jūsų „Facebook“ paskyrą, yra tada, kai esate susijęs su politikos pažeidimu. Jei taip nėra, galite būti tikri, kad jūsų profilis išliks aktyvus ir tos pačios būsenos, nepaisant to, kiek ilgai esate išvykęs. Tačiau taip pat galite pasirinkti išjungti „Facebook“ profilį ir atkurti jį vėliau, jei planuojate ilgą pertrauką. Štai kaip jūs galite tai padaryti.



Taip pat skaitykite | Kas nutiko „YouTube“ pagrindinio puslapio išdėstymui „iPad“ ir kaip jį išspręsti?

Kaip laikinai išjungti „Facebook“ paskyrą?

1 žingsnis: Spustelėkite išskleidžiamojo meniu mygtuką, esantį viršutiniame dešiniajame puslapio kampe.

2 žingsnis: Spustelėkite „Nustatymai ir privatumas“, tada - „Nustatymai“.



3 žingsnis: Skiltyje „Nustatymai“ kairiajame stulpelyje turite pasirinkti „Jūsų„ Facebook “informacija“.

4 žingsnis: Palieskite „Deaktyvavimas ir ištrynimas“.

kaip pasveikinti „deadpool“ šortus „Fortnite“

5 žingsnis: Dabar spustelėkite mygtuką „Išaktyvinti paskyrą“ ir paspauskite „Tęsti paskyros išaktyvinimą“, kad patvirtintumėte procesą.

Taip pat skaitykite | „Instagram“ dar nėra įrašų: nesklandumas: ką tai reiškia ir kodėl matote šią žinutę?

Atlikus pirmiau nurodytus veiksmus, jūsų „Facebook“ profilis bus laikinai išjungtas. Tai reiškia, kad visos jūsų nuotraukos, vaizdo įrašai ir kitas jūsų profilyje esantis turinys bus paslėptas nuo kitų vartotojų, tačiau jie vis tiek liks socialiniame tinkle. Tai taip pat paslėps jūsų laiko juostą ir nebebūsite rodomi paieškos rezultatuose.

Nusprendę grįžti į platformą, turėsite tiesiog prisijungti naudodami tuos pačius kredencialus.

Taip pat skaitykite | Ar „Wattpad“ ištrina neaktyvias paskyras: kaip atkurti uždarytą „Wattpad“ paskyrą?

Vaizdo kreditai: @firmbee | Nenuplėšti